theiatours@theiatours.com +359 878 976 009

Най-доброто от Виетнам (лукс)

Ексклузивна оферта!

Може би сега е най – доброто време да посетите Виетнам, когато невинността на неговите жители все още е недокосната от модернизацията, когато можете да се насладите на суровата красота само на няколко крачки от луксозните удобства, когато вашият досег с Виетнам преминава не през очите, а през сърцето.

Ден 1. Пристигане в Сайгон

На международното летище ще бъдете посрещнати от вашия екскурзовод и шофьор, които ще ви откарат до хотел Park Hyatt Hotel в центъра на града. Свободно време, почивка. Вечерта можете да опитате вечерята за добре дошли в ресторант Mandarin.

Ден 2. Разглеждане на забележителностите на Сайгон

Закуска. След закуска в хотела ще имате възможност да разгледате с екскурзовод този завладяващ, пълен с живот град – най-големия във Виетнам.

Ден 3. Сайгон - делта на р. Меконг - Сайгон

Закуска. След закуска вашият екскурзовод и шофьор ще ви откарат до Чай Бе. С вашия персонален сампан ще посетите пъстрия плаващ пазар на Чай Бе, ще продължите към работилниците на местните занаятчии, за да се запознаете с производството на местни спагети, сладкиши и бонбони от ориз, до вечнозелените острови сред криволичещите канали. Насладете се на вкусен обяд в Indochina Villa. Следва кратка спокойна разходка до моста Ба Бон, където ще ви очаква вашият шофьор, за да ви откара обратно в Сайгон.

Ден 4. Сайгон – полет до Нха Транг

Закуска. Свободно време до обяд. Следобед – полет до крайбрежния град Нха Транг. На летището ще бъдете посрещнати от екскурзовод и шофьор, след което ще посетите кулата По Нагар Чам, пагодата Лонг Сон, музея на Александър Йерсин, както и Dam Market. Настаняване в Evason Ana Mandara Resort. Вечеря.

Ден 5. Нха Транг – екскурзия до близките острови – СПА процедури

Закуска. Утринна разходка с корабче в залива Нха Транг, посещение на близките острови, където ще имате възможност да се гмурнете в топлите тюркоазени води. След екзотичен обяд с прясна морска храна, връщане на брега. Свободно време: не пропускайте изключителния Six Senses Spa на Ana Mandara, разположен в кокосова плантация. Вечеря.

Ден 6. Нха Транг – полет до Дананг – Хойан

Закуска. Кратък полет до Дананг. На летището ще ви очаква шофьор, който ще ви откара до хотел Nam Hai Resort в Нам Хай.

Ден 7. Пешеходна разходка из Хойан – разходка с лодка

Закуска. Разходка из тесните извити улички, които ще ви отведат до Пагодата на Чуа Онг, сградата на Китайския Градски Съвет, 200-годишната родова къща на Там Ки и прочутия Японски мост. Следобед – направете кратка разходка с лодка до близкия остров и посетете селото, известно с работилниците си за керамика. Връщане в хотела късно следобед.

Ден 8. Хойан – свободно време

Закуска. Можете да посетите древното светилище Ми Сон.

Ден 9. Хойан – полет до Ханой

След закуска в хотела – сутрешен полет до Ханой. На летището ще ви посрещнат екскурзовод и шофьор, които ще ви откарат до хотела за настаняване – Sofitel Legend Metropole Hotel. Следобед – разходка на велотакси по тесните улички на стария квартал, измежду сгради във френски колониален стил. Гурме вечеря в Le Beaulieu Restaurant.

Ден 10. Туристическа обиколка на Ханой

Закуска. Целият ден е посветен на запознаване с очарователната столица на Виетнам – Ханой. Вашата екскурзия ще ви отведе до Стария град, Храмът на литературата, Пагодата Тран Куок, Храмът Куан Тхан, Западното езеро, Мавзолеят на Хо Ши Мин и един от музеите – Историческия или Етнографския (по избор). Вечерта ще посетите представление на традиционното водно куклено шоу.

Ден 11. Ханой – залива Халонг – нощувка на круизен кораб

След закуска в хотела, вашият шофьор ще ви очаква в 8:00 ч., за да ви откара до залива Халонг (4 часа), където ще се качите на круизен кораб – Violet Cruise. По време на плаването през залива Бай Ту Лонг ще ви бъде сервиран обяд от морска храна. В ранния следобед на бамбукова лодка ще разгледате плаващото рибарско селище Куа Ван с неговия музей, училище и банка. Ще посетите и една от най-красивите пещери в района на Халонг – Тиен Онг. Вечерята се сервира на борда. Нощувка на кораба.

Ден 12. Халонг – Ханой

Започнете деня рано с урок по Тай Чи. След това можете да се гмурнете в топлите води на залива Тонкин, ако времето позволява, или да се присъедините към демонстрация на шеф-готвача и да научите повече за виетнамското готварско изкуство. Очаква ви брънч на блок-маса. Шофьорът ще ви чака на пристана на Халонг, за да ви откара до международното летище на Ханой за вашия полет.

Цената включва:
- Хотелско настаняване
- 3 нощувки в Park Hyatt Hotel 5* - http://bit.ly/2fEjnz5
- 2 нощувки в Evason Ana Mandara Resort 5* - http://bit.ly/2eUEgEJ
- 3 нощувки в Nam Hai Resort 5* - http://bit.ly/1pDjeqg
- 2 нощувки в Sofitel Legend Metropole Hotel 5* - http://bit.ly/1UzP9ct
- 3 вътрешни полета (Сайгон-Нха Транг; Нха Транг-Дананг; Дананг-Ханой)
- 1 нощувка на круизен кораб в Залива Халонг
- Хранения – съгласно посочените в програмата
- Транспорт – климатизиран автомобил съгласно програмата
- Екскурзовод
- Вода и първа помощ
- Всички входни такси, представления, круизи и екскурзии
- Медицинска застраховка с покритие 10 000 EUR

Цената НЕ включва:
- Виетнамска виза
- Храна и напитки, освен посочените
- Международни полети, освен посочените
- Лични разходи

Забележка:
- Молим ви да имате предвид, че часовете за полетите, хотелите, услугите и дните на пътуване подлежат на промяна.
- Всички хотели са категоризирани съгласно местния стандарт.
- Програмите са гъвкави и могат да бъдат променяни според вашите нужди и интереси.
Моля, свържете се с нас за повече информация.

Условия за записване:
- Депозит в размер на 30%, платим при записване за пътуване
- Доплащане в размер на 70% в срок от 14 дни преди датата на отпътуване
- Плащането се извършва в брой или по банков път

Планирайте вашето пътуване и се свържете с нас, за да ви дадем най- добрата цена за самолетен билет, в желания от вас период.

Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 1329160855000023 на ЗАД „Дженерали”.